Slotenmaker The keyman herstelt alle types sloten, beslag en deurpompen.

Is er een sleutel van uw deur afgebroken? Heeft u zichzelf buitengesloten uit uw woning of kantoor? Werd er ingebroken? …

Slotenmaker The keyman repareert elk type slot. We openen en herstellen alle types deuren: voordeur, binnendeur, raam of schuifraam. Schadevrij!

Buitengesloten?

Heeft u zichzelf buitengesloten uit u woning of kantoor, bent u een sleutel verloren? Wij openen alle deuren en poorten.

Het is sneller gebeurd dan u denkt. Een deur die toewaait of even verstrooid en de sleutels liggen nog binnen of zitten op de deur.

The keyman opent alle deuren snel en schade-vrij.

Inbraakschade

De schade aan uw sloten kan aanzienlijk zijn na een inbraak. We reparen of vervangen geforceerde sloten en beslag.

Als ervaren slotenmaker werken we vaak in opdracht van verzekerings maatschappijen. We zorgen voor een snelle en professionele herstelling van alle schade na een inbraak of inbraakpoging.

U kan bij the Keyman ook steeds terecht voor vrijblijvend advies ivm de beveiliging van uw woning of kantoor.

Slot stuk?

Een slot dat niet goed werkt kan voor heel wat frustratie zorgen. Ook kan de sleutel sneller afbreken door de kracht die steeds wordt uitgeoefend om de deur te sluiten.

 

Contacteer snel uw slotenmaker om grotere schade en kosten te vermijden. Vaak kan een slepend slot worden verholpen door de deur weer correct af te stellen of het slot correct te smeren.